Válság? Ennél az ingatlannál ez sem probléma.

Ingatlan adatai

  • eladó családi ház
  • Püspökhatvan
  • Alapterület: 196 m²
  • Szobaszám (nappalival): 6 szoba
  • Irányár: 55 000 000 Ft
  • azonosító: M96790

Hirdető adatai

Az ingatlan leírása

Püspökhatvanban 2400 nm-es telken található EGYSZINTES 196 nm-es lakóterületű ingatlant kínálok megvételre. A főépület 5 szobás, 2 fürdőszobás , tágas nagy terekkel rendelkezik. A 2007-ben 30-as porothermből 10 cm-es szigeteléssel épült lakóház betonfödémes, fűtése gázcirkó, melyhez padlófűtés és radiátorok a hőleadók, illetve a konyhában cserépkályha, a nappaliban kandalló is biztosítja a meleget. A kisebb épület - 25 nm-es, mely egy szobából és vizes helyiségből áll - alkalmas lehet különálló lakrész vagy otthoni munkavégzés céljára vagy vállalkozás folytatására is.
A karbantartott telken még jó állapotú tárolók, műhely, pince és garázs is található. A kert méretéből adódóan akár állattartásra és a napi szükségletet kielégítő zöldség termelésére is kiválóan alkalmas.
Püspökhatvan a Gödöllői-dombság és a Cserhát között elterülő hegyes-völgyes vidéken fekszik, barátságos, szmogtól mentes, tiszta falu, Váctól 28, Aszódtól 18, Gödöllőtől 30 km-re, Budapesttől 50 km-re, közel a fővároshoz, mégis kellően távol a város zajától. A településen iskola, óvoda, posta, gyógyszertár és bevásárlási lehetőség is van, a község a közeli városokból buszjárattal és vasúti közlekedéssel is megközelíthető közvetlenül.
Irány ára: 55 M Ft.
Várom megtisztelő hívását az ingatlan megtekintésére.

További jellemzők: egyedi fűtés; fűtés: fa; saját parkoló;



 

helyiingatlanok.hu © 2010-2024 - proking internetes megoldások